Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En utomanatomisk upplevelse.)


Abducerad


Känslan av oerhörd hastighet väcker sinnet till sans
bortförd av utomordingar till outtalade vokabulärer
centrifugerad i nya syntaxers krumerlurliga antecedenter

Det finns oerhörd rikedom här, samlad på hög i retoriksalar
eidetiska boksidor flaxar verkligheter ur evigheten
skaldernas formar stöps här; de krossas efter varje gjutning

På hög höjd svävar andemeningar genom små tankebubblor
underfundiga formuleringar vaggar förnöjsamt bredvid mig
vridna resonemang slingrar sig runt mjukt svällande argument

Hjärnan tickar på, kraniologiskt omedveten om sina snedsteg
sönderfallande futurum och presens kolliderar med särskrivna
bindestreck, och jag kommaterar dig rikligt, du min skönaste

Avstavande återbördas jag så till mitt sedvanliga slagfält
där kaoset skenbart dyrkas på prosans normaliserade altar
iklädd fångdräkten som jag smyckat med stulna symboler.




Fri vers av Evigt liv
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv