Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framsteg trots allt


Vad gör det om det blir

ett steg framåt

och två bakåt

när det gäller att samla steg

till min stegräknare




Övriga genrer av eva m h
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-20 19:20



Bookmark and Share


    Maria Malm
Steg som steg.
2008-01-21

  Anjeska
Step by syep åt alla håll:-)
2008-01-20

  Marreb
En luring. Bra. :0)
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Lenin skrev boken.
2008-01-20

  Michaela Dutius
Ingenting gör det
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h