Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar fotsteg på mitt hjärta när du kliver på mig


Även om du försöker vrida sönder min handled

Även om du kittlar mig så att jag inte kan andas

Även om du gör mig illa



Älskar jag Din beröring

Och märkena du lämnar

Inte blåmärkena på min kropp

Utan fotstegen på mitt hjärta

och taggtråden runt min själ




Fri vers av anoonym
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 20:09



Bookmark and Share


    Blond
wow. Den här texten tycker jag verkligen om. vacker och ärlig.
2008-01-22

  Fångad i en Snöglob
Sista raden är bland det vackraste jag har läst...
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym