Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa människor jagar efter bot på allt...och när de enligt sig själva provat allt ,för att hjälpa så är det bara lämna bakom sig och stjälpa... komma till insikt som den vän man är att livet inte fanns för den man trodde man höll kär...


Inte min vän...

Du tror dig vara min vän

igen!

men inte då...

aldrig!


du har din sanning


jag min


Du står för ditt

som är ljusår från mitt

jag är glad för allt jag har

och i det finns ingen plats för dig kvar...

hur sjuk som helst må jag vara

men det är en styrka

att låta acceptera att så är det bara

och att det inte dölja

acceptera att ingen handbok i världen finns att följa

hur man kan göra livet underbart

för den åkomma jag har

står ju skrivet i min panna helt uppenbart

det finns inte ett botemedel för allt

utan livet blev som det blev

trots allt...









Fri vers av NågonAnnans
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans