Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet..

Dagens början har ett slut
nattens mörker vill avta
livets timvisare ständigt går..
som klockans tidur
nuet är min tid..
jag finns
jag är
jag andas liv




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 09:15



Bookmark and Share


  aol
exakt så är det läs min dikt nuet vi du och jag tror jag menar samma
2008-01-23

  Mats Henricson
Bra tajmad skildring av Tiden ! Läs min likabetitlade ......
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP