Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vandra i skönhet

 

Det är inte hur vi färdas
genom öppna landskap

utan hur stillheten
väcker rum mellan
våra själars stränder

som vi blir betagna av
skönhetens dygd




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-21 11:31



Bookmark and Share


  Lena Renman
Men åh, helt underbart! Bokmärker
Lena
2008-01-22

  aol
sann vacker är din poesi
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund