Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Moa för du vet vad.


Säg jag är galen

 

Säg att jag är galen
att mina ord är hämtade ur luften
men jag vet att ur min kropp
strilar fjärilar på havets botten
och ur mina ögon återföds solen

du kan inte säga till en älskande
sluta älska, mörkret har lagt ridå
ty en älskande älskar trots nattens dunkel

ur hennes mylla mörk och fuktig
ett paradis, där du åt av frukten
ett sigill som sätter spår
förtär om man inte fömår
öppna sitt hjärtas sår och helas




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 389 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-21 11:57



Bookmark and Share


  Catrin
En mycket vacker dikt, speciellt andra stycket är riktigt snyggt innehållsmässigt, det första poetiskt med ljuva metaforer det tredje något \"pretto\" men visst det funkar... Applåder!!
2008-01-22

  Madjori
Okej då! du e galen :-) men din text är helt underbar....
2008-01-22

  Lyckohäxan Enediel
Åh så mjuk och varm din dikt är! Jättetjusigt!
2008-01-21

  Erik L
Fin text med bra känsla!
2008-01-21

  Patrick K
\'du kan inte säga till en älskande
sluta älska\'

underbart. sant. uppriktigt. underbart.
(sa jag det två gånger nu?)
2008-01-21

  Aisha VIP
...otroligt finr skrivet....bokmärker....\"ur mina ögon återföds solen\"..woau....!!!A.
2008-01-21

    ej medlem längre
Underbaaaaaaaaaaaaaaaaart skrivet, innerligt och starkt, orden flöder av värme och man kan känna igen sig, tack för läsningen!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund