Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blommar magnolian

 

Du mitt hjärtas tsar, hur många gånger
har inte våra vägar korsats

nedtrampade stigar där ödet plogade spår
hur frön från våra hjärtan slog rot i myllan

är du mild och mogen för min förtärande hunger
för jag är liv och ur källan utsprungen

jag kommer med svärdet i min hand
för att skingra lögnens förband
vågar du bränna dig på min tungas spets
den som förbränner allt som inte naket har setts

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-21 12:03



Bookmark and Share


  Catrin
Gillar verkligen \"nedtrampade stigar där ödet plogade spår...\" snyggt!!
2008-01-22

  Lena Renman
Vackert kraftfullt och väl skrivet.
lena
2008-01-22

    Maria Malm
Mild titel, sen kommer den vackra och krafttfulla texten..
2008-01-22

  ~~*MariamAurore*~~
Underbart vackert
jag applåderar massor

kram :)
2008-01-22

  Lyckohäxan Enediel
Gillar att du la en så mjuk rubrik till dikten :)
De fyra sista raderna var extra bra...gillar dem hur mycket som helst!
2008-01-21

  Michaela Dutius
En fin skildring som samtidigt gör ont.
2008-01-21

    ej medlem längre
Vackeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrt!
2008-01-21

  Aisha VIP
....ojoj.....texten rusar fram så man tappar andan....bravo!....kram från Aisha
2008-01-21

  Agnes
Kraftfullt!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund