Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöminne


Snödrivorna
låg kvar i minnet


snöplogens rosslande
när den kastade upp


blåhimlen och kylan
som rödfärgade
och narade kindera

när vintern
var lika skön som sommaren




Övriga genrer av Bim
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 13:55



Bookmark and Share


  Tothem
Ingen som du kan fånga en känsla med så få, kärnfulla ord. Sitter och minns precis...............Kram
2008-01-28

  Rachel Roth
minns så väl som igår genom din text...!
man tog det för givet...att så skulle det bestå
2008-01-24

  lodjuret/seglare VIP
jo, och så säger forskarna att sverige kommer att bli som en korsning av sydfrankrike och england, fulla turister o regn?
2008-01-23

    eva m h
Så var barndomens vintrar på småländska höglandet!
Nu lyser dom med sin frånvaro!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim