Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låter det ironiskt på nåt sätt, så glöm det!!!
Dagen är 100%!



HALLÅ! IDAG HAR JAG EN BRA DAG!!

Visst det är sant!

Jag har tvättat
till botten i tvättkorgen

Har burit bort alla
tomma whiskyflaskor

Städat Ateljen
mitt kaosrum

Skrivet några dikter
och målat några
penseldrag
med musik på hög volym

Och jag sitter
vid kaffebordet
och kupar
min hand i längtan
efter dina varma bröst

Sen lagar jag mat
Fläskstek med gräddsås.....

En riktigt bra dag.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 457 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-21 15:41



Bookmark and Share


    Noomi
vissa dagar käns bara såå bra..
grattis till din..
2008-02-05

  Lyckohäxan Enediel
Åh det låter som en toppendag!!
2008-01-21

  soldis
Det känns så underbart att läsa de här raderna så det är inte klokt! Kramis o tack för att du delar med dig av din fantastiska dag!
<3 Kramis
2008-01-21

    Elina Möller
Låter verkligen som en bra dag. Det här blev jag glad av, tack så mycket!
2008-01-21

  isabel louise
vilken underbar dag, förstår att den är 100! du har verkligen fångat dagen :)
2008-01-21

  © anakreon VIP
Varma gratulationer till dikten
men minst lika mycket till dagen!
Sådana är guld värda!
Carl-Erik
2008-01-21

  Night Soul Woman
Njut av dagens frukter:)
*applåd*
2008-01-21

  aftermath
kan bara gratulera den fina dagen!
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag promenerat, retat upp mig, hatat...Med andra ord: en bra dag.
2008-01-21

    Bim
..härlig klang i den här!
2008-01-21

  Catrin
Det låter som en ambitiös dag, en dag att vara stolt över... för det där som är medans vi väntar är ju livet.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth