Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det kunde bli vinter någon gång...


snölängtan

Snöljus
frysmys glitterlys gnister under himlen stjärnklar natt
fjuniga flingor
kom och spräng dystervallen

Jag vill ha dig att pulsa genom sjunka i
snödoft andas helt
snötysta fält ger större perspektiv




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 522 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-21 17:57



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra hymn till snön.
Ja... kom på att jag faktiskt saknar vintern,
men genom din dikt kunde jag höra de tysta snöfälten.
bra poetat!
2008-02-16

    Bodil Sandberg
Dina rader lyfter...i sin längtan..och orden sprakar..härligt härligt!!!!
2008-02-02

    Pivvi
oj, gillar verkligen den här, den vinterdikt jag fastnat mest för av allt jag läst ,vackert måleri
2008-02-01

  Micael Axelsson
Känner så väl igen denna längtan, längtan efter snö, under fötters steg få höra knaster... kalla det för en av mina laster, men det har en charmigt härlig tjusning, och dess vita sken gör saker så lättare under vinterns mörka timmar.
2008-01-27

  Moniqa
Vinterhyllning i stor dräkt =) SUperbra!
2008-01-25

    JJ VIP
Jag håller med! Plusgrader och myggor i januari... Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Saknar totalt denna längtan.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren