Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfredsställda


fyllda av havets musik
gick de barfota i svalnande sand




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-05-24 20:39



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Så mycket symbolik i så få ord.. vackert Hans!
2005-05-25

  kath
havets musik är magisk lyrik...fin
2005-05-25

  Manal
Havet..vad är inte havet? Vackert,harmoniskt. Tack
2005-05-24

  Cattis Rönn
haikuvackert så man bara dånar av...Bravoskrivet!
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP