Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En olycka kommer aldrig ensam...


DOMINOEFFEKTEN

Skriket får det att sjuda mellan öronen
koka under huden
Blixtra bakom ögonen
Stupat rätt över smärtgränsen
vrålar från avgrunden eko
EKO
eko av omständigheter




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-22 03:26



Bookmark and Share


  Moniqa
Åh..blir så imponerad av ditt språk !! Du får tilld et så super!
2008-01-25

    ej medlem längre
Den här gillade jag
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Liten tuva stjälper ofta stor Lazze.

Det behövs inte mycket ibland.

Men som Robban sjöng: \"Upp igen...\"
2008-01-22

  Michaela Dutius
eko av omständigheter - en fin avslutning på en stark text!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren