Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa nagellack


de log mot varandra
när han målade hennes naglar rosa

under tiden nagellacken torkade
satt dottern dryp stilla

en stund av oförfalskad lycka
som skulle sparas som minne

placeras i ett låst lönnfack
en vrå

djupt inne i hans hjärna




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 09:48



Bookmark and Share


  Jojo
vilken söt dikt!!!
2008-01-22

  Andasin
Hm.. ja, det är en talande bild.
Den hade dock vunnit på att ha färre ord tycker jag. Låta läsaren ana vilka det är... tycker också att det blir övertydligt med \"vrå\" efter det låsta lönnfacket...

Som i din dikt \"Vårkänslor\" lite längre ner på sidan, få ord som säger jättemycket och blir en ännu starkare bild!
2008-01-22

    Maria Malm
Underbart minne, väl värt att bevara.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP