Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det normalt att fundera i dessa banor??


Om problem av andra graden

Man får ju av och till höra att gossar
har större fallenhet för matematik
än vad flickorna brukar uppvisa -

jag undrar om det kan bero på
att de redan i låg ålder kommer i
praktisk kontakt med andragradsekvationer

Både när man tävlar om
att kissa längst och kissa högst
har man anledning att begrunda
parabelns natur..........




Övriga genrer av papillon
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 14:51



Bookmark and Share


    Trast
Haha.
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
\"Kissalångtsyndrom\", som Grisen Skriker sjöng.
2008-01-22

  Bjarne Nordbö
Sååå skönt hopknådat.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon