Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en...


Hemlis

Släng in handsken
Ta upp din pilbåge
Låt oss drabba samman

Svep in mig i din blå mantel
Jag har redan kastat handduken
Ta mig med storm

Skriv mig på näsan
Måla min värld rosa
Låt oss dansa i extas

Visa mig solen
Flyg mig till månen
Lär mig skilja dag från natt

Väck mig ur verkligheten
Visa mig dina fantasier
Låt oss drömma i evighet

Min Underbara hemlighet




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-22 22:20



Bookmark and Share


    Trast
Man blir nyfiken på din hemlighet! Entusiastisk dikt!
2008-01-26

  KristinaE
fart och fläkt med en hemlis som är mer hemlig än så!
2008-01-24

  Svante
Låter som en ganska fascinerande jaktlek och fartfylld resa. Nästan lite mytologiskt. Lyrik ger själen vingar i din hemliga och himlastormande resa :)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för