Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsromantik...


Bara två impulsiva virrhjärnor

Svart blöt vinternatt
Följde med hunden släppte in en katt

Gick ut i slasket med nattlinne och för stora skor
ogenomträngligt mörker där älgarna bor

älgskräck de är så stora ju, HU!
Så kom du

Inga romantiska stjärnor ingen månglans inte någon ljuv musik eller något viskande bland träden

som ett troll ser du ut i bara jacka och tofflor
och hunden viftar på svansen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 00:23



Bookmark and Share


  durr
Det är så kärleksfullt underbart gulligt o varmt.
Det var en skön känsla tror jag.
2009-04-02

  Moniqa
Ååh...får tårar i ögonen.... så himla gulligt och kärleksfullt och så rätt...precis som det är =)
2008-01-25

  asplausibelt
Haha, vad mysigt och vackert. Farmors stuga nere vid sjön. Farfars tofflor med färgstänken på. Fint.
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren