Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappar

Istapparna gråter idag
utanför mitt fönster
gråter för kölden som gett vika
det blir deras död


deras tårar bildar ett mönster
sakta, sakta i samma spår
låter likt en ödessymfoni


dropp...


dropp...


dropp...


slår i marken
sugs upp av jorden
ger livskraft och pånyttfödelse åt något



nytt




Fri vers av NågonAnnans
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 09:05



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Läcker liknelse.....
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans