Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte prova på en haiku text...


/Haiku/ ??

Löven göms under snö
talgoxen klagar på kylan

snötäcket gnistrar




Bunden vers (Haiku) av NågonAnnans
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans