Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos Tandläkaren

ögon tåras av skräck
I väntansrum bor ångest i väggarna

borren surrar




Bunden vers (Haiku) av NågonAnnans
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 12:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Usch ja- du har min fulla sympati
2008-01-23

    ej medlem längre
Åh, fy. Jag känner känslan när jag läser denhär dikten, fast jag aldrig själv har haft tandläkarskräck. Väldigt bra skrivet!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans