Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om tanken är ny
men den känns.



EN INSIKT? 2

Varför
mister ordet "kärlek"
sin
trovärdighet
och innebörd
bara för
att man
säger
det "för många gånger" ?

När man kan
skrika
ropa
upprepa
ordet "hat"
utan att
det någonsin 
förlorar sin kraft!!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 13:12



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Aaah . . . vad bra!

Bra uttryckt vännen!
Ibland behöver man motsatsen

för att förstärka och förtydliga
sitt argument:)

*applåd*
och
*bokmärkes*
2008-01-23

    ej medlem längre
En jäkla bra fråga!!!
Kan det vara för att det destruktiva tilltalar människosläkten mer?
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth