Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets grund

Föräldrars beskydd
till sitt eget födda
grundat i kärlekens ljus..
livets avgörande grund
för barnets
stapplande steg
mot framtidens ovisshet




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 16:30



Bookmark and Share


    Trast
Sårbar känsla. Dikten innehåller mycket.
2008-01-26

  aol
klokt så är det
2008-01-25

  Nils Sondefors
Vackert, klokt och poetiskt!
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Mycket väl skrivet och så sant!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP