Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen självgodhet..bara tacksamhet,,Det här får vara en dikt för oss alla..


JAG ÄR VACKER!!!!

Jag är vacker...

inte för att min spegelbild

talar om det

För jag kan likaväl

blunda

och säga det

Jag är vacker...

inte för att andra

talar om det

För jag kan likaväl

ensam

veta om det

Jag är vacker...

inte för att jag

förtjänar det

men jag är en Skapelse

unik

och med tillräckligt

värde att få

vara

Vacker

 

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-23 18:33



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så härligt du får fram ett varmt budskap här! =)
Snyggt!
2008-01-24

    Maria Malm
Viktigt, välskrivet. Sparas.
2008-01-24

  Mike
en underbar dikt! alla borde läsa den!
2008-01-23

    Ken Cassel
Betlhemsstjärnan!
När du skriver det på det här viset så behöver jag bara blunda för att se din skönhet
Kramar
2008-01-23

  ¤Anne¤
ja du är vacker! och unik
2008-01-23

  Rosmarin
klart att du är vacker - alldeles i dig själv
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Du är skapad till Guds avbild.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP