Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar ivrigt att lyssna

 

Tittar på mina händer...

hör hur de skriker högt

-SKRIV SKRIV

Jag vägrar, vill inte,

har inte lust att skriva

nån fejkad låtsaspoesi

-SNÄLLA!!

Händerna vädjar

Jag skakar på huvudet

med en bister min...

Nä inte en chans

att jag skriver nåt...

Sätter mig på dem

för att slippa höra skriket

Då börjar de rackarna

ta på mig på ett perverst

osmakligt sätt...

Tillsist hör jag mig själv skrika

-JAAAAA!!!




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 353 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-01-23 23:03



Bookmark and Share


  micke marin
*s* jäkla händer!
2009-06-26

  Quasimodo
Härligt fyndig och rolig, skrivandet kan ju göra en \"galen\" ibland !!!
2008-05-29

  Kleva
Skojigt! =)
2008-01-28

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Oj, va bra....*garv*..
känns verkligen igen..
i mitt fall kanske mer gitarren än pennan
och ibland båda samtidigt..
kb
2008-01-25

  J A Nicander
En konstnärs eviga plåga...dessa trånande händers behov....händernas nacissicm *L* Skickligt skrivet, bra dialog!
2008-01-25

  glittertindra
rackarns händer, de verkar leva ett helt eget liv...
2008-01-25

  Nicklasb
båda sakerna kan ju faktiskt upplevas som ett poetiskt tillstånd.
2008-01-25

  Lejonhjärtas poesi
Riktigt gott:)
2008-01-24

  Mats Henricson
Jobbigt är det, ibland tar de där handabyssingarna makten ifrån en, man, liksom, tappar Kontrollen.................., sluta nu.......då....,ähhhhhhhh.., hjääälp...........!!!!
2008-01-24

    ej medlem längre
Ha ha, den här var jättekul! Fick mig att skratta. Men jag har inte upplevt det själv. Det brukar mer vara att jag vill skriva, men jag kan inte.

Men du, om händerna så gärna vill skriva, då tror jag inte att det blir någon fejkad låtsaspoesi, utan då blir det riktig poesi :) SÅ fortsätt att skriva!
2008-01-24

    Bodil Sandberg
hihi...nog kan man känna igen känslan...underbart om det oemotståndliga!!!!!
2008-01-24

  Mangal VIP
Leendet kom här också! Sprudlande!
2008-01-24

  Mygg
Härligt att du har så envisa händer!
2008-01-23

  yllot
Hihi, du satte ett leende på mina läppar.. Schysst liten samling ord blev det i alla fall =)
2008-01-23

  Anna Nickolausson
ja så det kan bli ibland
2008-01-23

  Thurizas
*s* perversa händer är av ondo;)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du