Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ju grumligare mina ögon blir desto tydligare ser jag


Som en mild sol


Är vän
med något där ute

Något jag endast känner
som en ilning
som ett samband

Känslan griper tag i mig
anger tonen utan löften

Men så fort jag kallar det Gud
kapsejsar det och försvinner




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 12:22



Bookmark and Share


  aol
underbart
2008-01-26

    ej medlem längre
Vackert och innerligt skrivet, bra
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST