Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku??


Onanerar på toan

Falu rödfärg flagnar av
nu på våran granna husfasad


Olle onanerar på toan




Bunden vers (Haiku) av NågonAnnans
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans