Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorpionens dödande gift

 

Ur månens klor
bettet aldrig naknare

än sanningen som rinner ut
bedövar mig

rör sig i cirklar
fångad mellan

känsla av tidsficka
greppar om, sluter

var det då jag förstod
ditt sätt av att vilja förföra mig
med din egen maktmetod

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 569 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-24 12:53



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
bildrikt
gripande
om översitteri
bravo! bokmärke!
2008-01-24

  ~~*MariamAurore*~~
as usual great
you got talent girl :)
2008-01-24

  isabel louise
vasst och fint formulerat
2008-01-24

  Michaela Dutius
Du har orden och då har du insikten.
Väl skaldat
2008-01-24

  Lena Renman
Uj ditt diktjag har stungits av den vassa taggen! huga!
ja gär själv skorpion ( i nästan allt vad jag vet ) och har en skorpionex så ja, ja gvet nog tror jag...

Stora plåtster på den stunga stackaren och må hon/han gå fort därifrån.

Så väl du skriver den smärtan och insikten som gör så ont, att det liksom flyger från skärmen och rakt in i mig och jag förstår, känns det som...

Lena
2008-01-24

    ej medlem längre
Aouch! Vackert skrivet tjejen!
2008-01-24

  Lyckohäxan Enediel
Får en skum känsla när jag läser den här...bra skrivet!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund