Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dr poet


han sa jag var tyst
och han prata och prata

han var en kul typ




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-05-25 14:30



Bookmark and Share


    Agneta VIP
ja.. många människor förstår inte hur de påvekar andra... "kul typ".. jo, ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt vissa... Gillar denna mycket!
2005-05-25

  kath
den mystiske dr poet är en person höljd i mystikens sköna mörker
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP