Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen skugga

ingen skugga
över minnet
av dagar då

solen sken
och vägarna
syntes raka

visst var det
en illusion

en optisk villa

men utan tron
på dessa dagars
existens i
verkligheten

hade jag aldrig
tagit de steg
som lett mig

vidare




Fri vers av Anders P VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-24 18:57



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket bra ordat!!
2008-01-25

    Erika H
och på något sätt hittar vi var och en det där som ger oss kraft att ta steg efter steg ut vidare bortom

ev verkligt snygg text... berörande i tankar som känns igen

och tron, den för du vackert fram här

BRA!
2008-01-25

  Michaela Dutius
\"Man måste gå vilse för att hitta hem\" är ord som kommer till mig när jag läser din text!
2008-01-25

  KristinaE
härlig, härlig med visans rytm!
2008-01-24

    ej medlem längre
Så var det det ddär med minnen. Som aldrig kan bli fel om de är positiva... Men som kan vara förödande när det gäller det negativa... Raka vägar är nog trots allt dem vi ska gå på!
2008-01-24

  Karin Rosberg
ja, så sant, så sant!! verkligen bra dikt// tack
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP