Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemsökt

den vemodiga hemkänslan
i miljonprogrammets
förortslägenheter

förföljer mig som
den gastkramande
känslan av skräck
i en gammal Hitchcock

doften av bryggkaffe
storbladiga krukväxter
och citronfräscht
rengöringsmedel

hemsöker mig
i drömmar




Fri vers av Anders P VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 20:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Menar du att gamle Alfreds anda når ända in i betongen?
2008-01-24

  Rachel Roth
fångat!
2008-01-24

  melancholia
fantastik,
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP