Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPA

orden jag sa kan skrämma mig

pappa

jag gav till en riktig käftsmäll

pappa

det gav kraft

pappa

har jag fått den gåvan från dig?

pappa

vi är lika du och jag?

pappa

vi går hand i hand?

pappa

kanske till ett fjärran land?

pappa

vi har samma ideologi?

pappa

med dig så är jag mig själv

pappa

trots alla år av sorg

pappa

så har vi skapat nåt stort?

pappa

du är den du är

pappa

och det beundrar jag dig för

pappa

hoppas att du där inne i dig själv

pappa

uppskattar även lilla mig?

pappa

För jag ÄLSKAR dig

pappa





Fri vers av NågonAnnans
Läst 686 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-24 22:39



Bookmark and Share


    Komisarek
Gillar hur du bryter ner ett så komplext ämne till en text med ett enkelt språk och mycket luft

Den här texten känns relevant på något vis
2008-01-24

  Nikolai Jungsin VIP
vackert
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans