Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

Förlåt att jag bryr mig.
Förlåt att jag stör
Förlåt att jag älskar dig
såsom jag gör.
Men låt mig få hoppas,
låt mig få drömma,
för det är inte så lätt
Jag ska försöker att glömma
Men det finns där inne nånstans
Men låt mig få minnas,
förr eller senare kommer jag att glömma det som var




Fri vers av Dessie 35
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-25 14:09



Bookmark and Share


  aol
en sån ödmjuk kärleksbetygelse gillas
2008-02-09

  Ronny Berk
endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan...väl skriven text om minnen som berör
2008-01-28

  mjuk
Fint skrivet och lite sorgset. Jaa ibland vill man bara vara ifred med sina tankar.Tummen upp för dej :)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35