Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I somliga drömmar



I somliga drömmar

har åren

aldrig gått

där bor de älskades röster

som vi aldrig mera

möter i dagens ljus









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-25 17:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Drömmar är ju bra,
de kan oss vart,
som helst ta...
2008-01-27

  drakbruden VIP
Åh, kort och underbar!
2008-01-27

    © Birgitta Wäppling VIP
Sinnrikt och nära om drömmars verklighet...!
2008-01-26

  Hildegun Relefors
Slönt skrivet och tänkt!
2008-01-26

  KristinaE
.. dessa drömmars möten är ibland livets vila, att blunda och minnas kära som man inte möter så ofta eller aldrig mer kan möta i nuets vara!
2008-01-25

  Lilla My* VIP
Njuter av denna din vackra dikt!
Den går direkt in i hjärtat*
2008-01-25

  korpfjäder
Det är som om din text funnit ett sorts nu
där inget gått förlorat.
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius