Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan aldrig lära en gammal man sitta ned


Hans-Holger klipper gräset
fastän det är fruset

I skenet av gatulamporna
går han fram och tillbaka
tjugo över tio
på kvällen

Tio minuter innan lamporna släcks
går han med oranga öronskydd
och klipper gräset
på någon annans tomt




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 18:23



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
och i fönstret står ninja mutant hero turtles
ritar hjärtan i spåren efter sin heta andedräkt
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious