Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset avslöjar..

Ljuset fångar
med sina genomträngliga
starka strålar
allt i sin väg..
av ögat sett
varje yta
varje vrå
gömda ställen
avslöjar..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-01-25 20:34



Bookmark and Share


    Trast
Ja, man får släcka ljuset ibland.
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag är genomskådad och älskad av Han som sa: Jag är världens ljus.
Då förstår du att det finns hopp även för dig!!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP