Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men han har inte kommit.

Han cyklar ifatt mig, vill prata.
”Tycker du fortfarande att det är en bra idé att jag kommer förbi dig?”
”Ja” säger jag.
Och när han för tredje gången på ungefär en minut säger;
”jo jag har känt ett visst obehag”
säger jag
”jo jag vet, du har sagt det”

Så när vi skiljs åt säger jag ”men du kan komma förbi, jag kommer vara hemma.”
Ja, vi får se, säger han med ett snett leende.

Än har han inte kommit.




Fri vers av Maggie Scarlett
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 19:20



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
stilmässigt och innehållsmässigt intressant
och dessutom är det fint att cykla
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maggie Scarlett