Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hopplösheten

I min tröstlösa längtan
Tar du allt du kan ta
Fånga upp min själlösa kropp
och låt den falla
som han, som du.
Jag är fallen
Förlorad
Fånga upp min själlösa kropp
Innan du låter den falla.




Fri vers av Maggie Scarlett
Läst 434 gånger
Publicerad 2008-04-18 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie Scarlett