Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildkatt

Du är en vildkatt, säger du

Jag är en vildkatt, tänker jag
som slickar sina såriga tassar

Nu är jag en övergiven vildkatt, en sommarkatt, som stryker längs ditt tomma hus väggar.




Fri vers av Maggie Scarlett
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie Scarlett