Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst natt..

Sovande ligger staden tyst..
gatlampornas sken
i nattens svarta mörker
ledljus för någon vandrare..
på vägen av ödslighet
tystnadens rofylldhet
total..




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP