Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm

Värmande är dina händer
som omsluter kylan i mig..
dina andetag nära mitt hjärta
förnimmer min kärlek för dig..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 01:44



Bookmark and Share


    Squire
Härlig, får mig att längta.
2008-01-26

  Karl-Bo Lundstedt VIP
på några få rader
lyckas du förmedla
kärlekens sanna
essens....
ps. du kanske
borde byta namn
var-mare..
kb
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP