Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofödda själar

Fallande frostflingor gömmer spåren
de som ingen ändå ser
idag har en ängel vandrat
över jordens ansikte
och lämnat oss innan hon ens sett
dagens ljus

Adjö du lilla
återvänd till de himmelska marker
där barn som du leker kull
bland vargarnas ungar
och fjärilars vingslag

Kom sedan åter till min famn
den dag då jag är redo
att hålla dig
nära, så nära
intill




Fri vers av Jess81
Läst 628 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-26 02:08



Bookmark and Share


    Strawberrygirl
Otroligt fint skrivit, berörande.
2008-03-08

  Michaela Dutius
Oj den gick rakt in i hjärtat utan att jag var förberedd.
Gör ont.
Väl poetat!
2008-01-26

  devilsangel
Väldigt vackra ord, som berör djupt
2008-01-26

    Squire
Stark och vacker
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jess81