Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset på vingar

 

det var då jag förstod

att inte ens det liv som är mitt

är evigt

och att priset jag får betala

för att jag lärde mig flyga

 

är att dö utan vingar

 

 

© Birgitta Wäppling, 28 december 2007




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-26 08:53



Bookmark and Share


    alicia79
Tänkvärt och nära! Stor applåd!
2008-01-26

  Lillasyster F
Kort och kärnfull dikt - filosofiskt insiktsfullt skrivet.
Jag tycker om hur du börjar med en bisats:
\"det var då jag förstod...\"

Snyggt!
2008-01-26

  Michaela Dutius
Oj- en underbar text som ger det där härliga pirret i magen!
2008-01-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj, en sån känsla du förmedlar här..Vackert/B
2008-01-26

  isabel louise
texten berör!
2008-01-26

  berxper
Mycket bra!

Blir tagen...
2008-01-26

  Åsa Gustavsson VIP
svider
2008-01-26

  devilsangel
Riktigt bra skrivet!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP