Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden talar

 

Hur min värld upphängd
i osynliga trådar
svajar i sina fästen

vänd upp och ner
började rösten tala

hur jag längre inte var
kvinnan över ordens innebörd

kom det ur det gyllene ögats mun
mod att träda fram
likt springan ur asfalten

det är ur ditt barnasinne
maskrosor växer fram
och sprids för vinden




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 426 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-01-26 14:49



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så talande för livets kringelkrokar, men med starkt livsvilja och ödmjukhet för att leva ur jaget och växa till livet !!!
2008-06-16

  drakbruden VIP
En text som berör mig och fyller mig med hopp. Mycket vacker och kraftfull i sin mildhet
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert inlindade ord i en otrolig känsla!
2008-01-27

  Erik L
Bra formulerat, i synnerhet i den avslutande versen!
2008-01-26

  devilsangel
En otroligt rörande och vacker text. Fastnar särskilt för

det är ur ditt barnasinne
maskrosor växer fram
och sprids för vinden

Tack för underbar läsning!
2008-01-26

  Michaela Dutius
Mycket vacker och mycket stark!
Maria du slår dig själv närapå undan för undan med nya texter!!
2008-01-26

  aol
så vackert
2008-01-26

  Lyckohäxan Enediel
Härlig och njutningsfull text...redan i rubriken började jag slappna av :) Snyggt!
2008-01-26

  Lena Renman
Hej Maria ( började med att skriva hje maiar, ja vad ska man säga ) så vackert du skrivit här. Liksom ödmjukt och stillsamt begrundanden.

\" det är ur ditt barnasinne
maskrosor växer fram
och sprids för vinden\"

Applåd
Lena
2008-01-26

  Night Soul Woman
Så vackert ordat!!!
*applåder*
2008-01-26

  isabel louise
vackert och poetiskt! och jättebra!
2008-01-26

    ej medlem längre
Vackert och innerligt skrivet, bra!
2008-01-26

  stråströ
vacker, en sådan text som varje enskild individ kan göra sig en egen uppfattning av, en värld uppochned

riktigt bra
2008-01-26

  DanSan
****************************

Ett frö väl värt att bevara, tack för
dina ord vännen!

*APPLÅD*

****************************
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund