Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara massa ord av kärlek...igen...

Dina blickar ger mig diamanter i min själ

Du pryder mitt hjärta med blommor

Du ser mitt ljus när mörkret stänger inne

och blåser bort allt ludd från själen

Du ger mycket mer än vad du begär tillbaka

fast du vet att det inte finns några krav

Du låter min kärlek explodera ut

med ett kraftigt regn av lycka som lägger sig ömt

Ingen kärlek i världen kan förmås att mätas

när äkta känsla förmedlas

och inget tvång stryper vårt sinne

När kärleken leker utan förbud då lever den

i en frihet totalt utan gränser

Jag älskar den sanna kärleksinfluensan

som det aldrig finns något botemedel för

Där feber bränner hjärtan i kropp

och pumpar blodet tjockt och rött

Du min älskade man som får mig att leva

dig vill jag alltid ödmjukt högakta

Alltid ge den ström som ditt hjärtas lampa behöver

Jag älskar Dig




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP