Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men han har inte kommit. Del 2.

Jag ska tvätta klänningen ikväll
Den klänningen jag hade, du vet.
Jag ska tvätta klänningen, och ha den på mig ikväll.

Jag kom hem och ramlade i säng den morgonen
Med klänningen av tunt, tunt silke
(Den ska handtvättas)
Som fuktig av svett klistrade sig mot min kropp

Jag kom att tänka på det nu, när jag ska tvätta den.
Men det var länge sedan

Och du har fortfarande inte kommit.




Fri vers av Maggie Scarlett
Läst 561 gånger
Publicerad 2008-01-26 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie Scarlett