Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...är det fortfarande januari,-man blir lite vilse när man plockar bland tapperhetsmedaljer...


Tjugosjätte januari-08




Jag samlar medaljer
sa hon

tidigare samlade jag
guldstjärnor


men efter övning
och förmåga
har det blivit medaljer


tro inte att jag skryter
sa hon


jag hade hellre ägnat
mig åt
att fånga vilda påfåglar




Övriga genrer av Bim
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-01-26 16:29



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Påfåglar är i allmänhet lika tama som höns. Eller åtminstone som kalkoner...
Jag gillar också din dikt, i synnerhet det där med att samla medaljer utan att skryta med förmågan...
2008-01-26

  Per Rydberg
Det är en stark sak, den här! tro inte att jag skryter sa hon - en häftig vändning som ger dikten relief!
2008-01-26

  Rachel Roth
tycker om den här Bim...
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim