Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Himlen blixtrar

Dropparna piskar horisontellt

Kaminen strålar




Bunden vers (Haiku) av Mauri
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-01-26 16:53



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ah...en redigt oväder och värme från kaminen...nice :)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri