Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapetblomman

Mamma, min mamma vem är väl som du?

...

Ingen skulle jag tro



För jag undrar om du egentligen
Någonsin Funnits?

Var var du när jag behövde dig?
Jo du satt och sörplade vin då

In med spriten
Ut med känslorna

Ingen sprit
Inga känslor

Och jag satt och tittade på
i väggen
som en

tapetblomma

fanns
jag ?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 10:25



Bookmark and Share


    eva m h
Tänker på min dikt \"De gömda barnen,de glömda barnen\" när jag läser denna. Läs den gärna.

Du har fångat osynligheten och övergivenheten så starkt!
2008-01-30

  Michaela Dutius
darrande frågande otroligt stark
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans