Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring, rädsla och en fråga

Jag är inte rädd för mörkret
Jag är inte rädd för det som gömmer sig i det
Jag är rädd för det som aldrig träder fram

Förändring


Idag känner jag ingen rädsla
För förändringens eviga gång
För länge sedan fruktade jag
Den dag allt inte skulle vara som förut
Men nu efter
Efter det
Har jag insett en viktig sak
Med förändring kommer anpassning

En adept av evolution
En person som flyter med utvecklingens ström
Varför finns det inte fler?




Fri vers av Laero
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 13:30



Bookmark and Share


  Che Buzaglo
Sant, så sant, min käre vän...
låt gamla riken falla och ur dess aska ska resa sig än vackrare imperier, och när alla imperier har varit och dött ut, skall vi vara ett folk utan land.
vi vet ju inte hur framtidens styrelseskick kommer se ut, bara hoppas på och uppmuntra det man tycker är bra

Kort sagt: \"I think you\'re onto something...\"
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Har vi egentligen utvecklats alls?
Snarare invecklats.
Ondskan har antagit mer raffinerade skepnader.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Laero