Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig min älskade dotter Bea


Du värmer mig

Utan dig kan jag inte finnas
DU är min bästa vän
DU ger mig syre att leva
OM och OM igen


Din närhet ger mig min styrka
du låter mig va den jag är
för dig så finns inget konstigt med det
du vågar se vem jag är


med dig kan jag sitta och mysa
prata om vad som helst
VI kan skratta och toka
rimma dikt om förfluten missär


du värmer det bittra och frusna
med all din kärlek till mig
att få vara din mamma
är oändligt stort för mig
större än du nog kan förstå

och att du är min vackra, fina dotter
gör mig stoltare än få
din kärlek får mig att växa
mamma älskar dig så

mycket




Fri vers av NågonAnnans
Läst 1018 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-27 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack, nu trängde en tår fram. Jag har själv två barn varav en dotter och visst är det underbart med barn. Du har fångat känslan...
2012-06-17

  friheten
Vacker dikt till din dotter!
2008-04-28

  somepeoplesearchforever
du har gett mig det finaste någon kan ge en människa.. livet, mamma :\') <3
2008-02-22

  Lonley star
:) fint

//Lisa
2008-02-08

  hurt and broken
Väldigt vackert..!
2008-01-31

  stefan.g
Mycket skön text, värd att läsas igen....! Tack för läsningen!
2008-01-27

    sunnanvind
Underbart! Applåder!
2008-01-27

    Squire
Vilken lycka det är att få vara förälder.
Och så fint du fångar det!
*applåder*
2008-01-27

  Nikolai Jungsin VIP
Älskvärt och läsvärt
2008-01-27

  Night Soul Woman
VACKERT!
*applåd*
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans